Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Púdertartó? (bővebben lent)

Púdertartó? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

hol tudok olyan púdertartó tégelyt venni aminek a tetelyén apró lyukak vannak, majd rá tudom tenni a púderpamacsot, és ugy a tetejét?

kb ilyen

[link]

csak valamivel nagyobba kéne.

de csak üres púdertartó kéne, mert van egy púder ami nálam nagyon bevált, csak olyan tégelybe lehet kapni, ami nem olyan praktikus. szóval az a kérdés, hogy hol lehet ilyet venni? dm, rossmann? és mennyibe kerülhet?

2010. okt. 10. 16:19
 1/2 hot_kiss ***** válasza:
Mert ilyet lehet külön venni? Nézz meg sok drogériát, neten kutakodj.. nemtudok jobbat.
2010. okt. 11. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyet én még nem láttam sehol, hogy lehetne külön kapni, pedig gyakran megfordulok sok drogériában. Szerintem próbáld meg azt, ha nem kapsz, hogy veszel egy rendes púdert, ami ilyen tartóban van, szétszeded és átrakod bele azt a púdert amit szeretsz. Jobb ötletem nincs.
2010. okt. 12. 17:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!