Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy most mi a gáz és mi nem. Ha tetszik, csináltasd meg. Szerintem az a gáz, ha majd 30 éves korodban fogsz úgy kinézni/viselkedni mint egy tini.
2010. okt. 10. 19:42
22/35 anonim válasza:
Mindenki oda és annyit szúrat amennyire igényt tart. Nekem csak a fejemen van 6 ehhez mit szóltok nagy okosok?
Kérdező: ha kőre gondolsz az nem is minősül már pc-nek csak flitternek jóformán. Ha karikára gondolsz ahhoz még elég fiatal vagy. én mint srác mondom neked h én 14 éves koromban már arcba csináltattam majd orrnyeregbe ezt követte még a többi. De az idősebbek anno igen csodálkoztak és nem néztek le h feltűnősködni akarnék.
18/F
2010. okt. 10. 21:50
23/35 bumbi02 válasza:
13 évesen semmiképp se, utána meg izlés dolga de sztem kicsit visszataszitó.. főleg mikor bele akad a papirzsebkendőd meg kiszakitja azt... igazából egy olyan dolog ami teljesen fölösleges, szebb nem lesz tőle az ember, viszont hülyén néz ki, csak hát divat...
2010. okt. 10. 22:01
24/35 anonim válasza:
én ingyen és bérmentve elvállalom neked a lyukad elkészítését. kalapáccsal, vésővel.
2010. okt. 11. 11:20
25/35 A kérdező kommentje:
jo kabbe.
2010. okt. 11. 17:18
26/35 anonim válasza:
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:50
"Mindenki oda és annyit szúrat amennyire igényt tart. Nekem csak a fejemen van 6 ehhez mit szóltok nagy okosok?"
- Hát talán csak annyit, hogy elég idióta lehetsz/vagy.
Ugye a marha (szarvasmarha) szintén rendelkezik ilyennel már egy éves kortól. S neki elég egy. Neked meg kell hat. Hát elgondolkodtató.
2010. okt. 11. 20:18
27/35 anonim válasza:
Igen. Egyrészt mert gyerek vagy még, , másrészt meg 1-2 év múlva meg fogod bánni.
2010. okt. 13. 17:45
28/35 anonim válasza:
szerintem nem gáz.
bár ha kijárod az általános iskolát akkor kéne
vagyis nekem mindig ezt mondogatta anyám :)
és,amúgy meg, nem marad meg a lyuk, mivel az orr pc félóra alatt is képes beforni ,ha nem rakod be.. másnapra meg már alig látszik.. :)
2010. okt. 13. 17:53
29/35 anonim válasza:
Hát szerintem elég gáz.:) Sőt már nem is divat.
2010. okt. 13. 18:09
30/35 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,ha a szülők engedik,akkor csináltass.Attól meg ne félj,hogy nem nő be a lyuk.Ez egy baromság!Nekem is volt,de engem zavart,mert sokat fújom az orrom... Kivettem és 3 nap múlva meg sem látszott.Köldökömben is volt,de már az sincs.És az sem látszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!