Ciki ha ilyen a telefonom és ezüst ékszert hordok, vagy telefonnak és ékszernek nem kell passzolnia?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat, jaa és szerintetek milyen ez a szín? Szép eza telefon (1) vagy ez szebb?(2)
(1)
(2)
2010. okt. 10. 13:35
11/23 anonim válasza:
egyátalán nem gáz, ha nem passzol. nekem lila telefonom van, akkor most folyton hordjak lilát, mert a zöld felsőhöz nem megy a lila telefon?=D
12/23 A kérdező kommentje:
Jogos! :) Köszönöm a válaszodat!:)
2010. okt. 10. 17:11
13/23 anonim válasza:
Látod! Ezért van fekete telóm ;-) :D
14/23 anonim válasza:
Jujj basszus :D Ne haragudj, de ez tényleg vicces. :D Az 1. oldalon írta valaki, hogy az ékszer egy kiegészítő, a mobil meg egy használatitárgy, a kettőnek semmi köze egymáshoz, ez olyan kb. mint hogy nekem szőke a hajam és ezért nem hordok barna cuccokat.. (Mellesleg tényleg nem hordok, de ez más tészta) A baártnődnek meg semmi köze ahhoz, hogy milyen cuccaid vannak.
(Mellesleg az 1. néhány sort nem irigységből írtam, mert nekem drágább mobilom van, de nem szeretném ide leírni.)
15/23 A kérdező kommentje:
Iphone 4?:) Én is gondolkoztam rajta de ez jobban tetszik. Na de nyilván nem az ára miatt írtam ki ezt a kérdést. Amúgy én is szőke vagyok és csomó barna cuccom van.:D Szerintem nem rossz a szőkéhez a barna, csak el kell találni a legmegfelelőbb árnyalatot. :) Hát köszönöm a válaszokat. :) Mondjuk amúgy sem roskadásig vagyok felékszerezve, úgyhogy igazatok van!:) Köszönöm a válaszokat még egyszer!:)
2010. okt. 10. 20:39
16/23 anonim válasza:
Majdnem, igazából iPhone 5, de sokan nem hisznek nekem, pedig ők kérdezték, hogy milyen mobilom van. A szőke haj-barna ruhát csak példának írtam, 2 barna cuccom van, egy combközépig érő nadrág és egy hosszúujjú barna póló, amin vékony kék csíkok vannak. Többen mondták is, hogy jól áll nekem. :) De ha már itt tartunk, szerintem a szőkéhez a legjobb a fekete, a lila és a kék. xD
17/23 A kérdező kommentje:
Nem gonoszkodásból írom de a Iphone 4et is csak most dobták piacra, Iphone 5 még nem létezik.:)
2010. okt. 11. 17:51
18/23 anonim válasza:
Tisztaa. L.O.L. am sztem nem muszáj egy színűnek lenni a telódnak és az ékszereidnek nekem pl.: egy samsung corby txt van sárgába és van amikor piros karkötőt vagy fülcsit hordok:)
19/23 anonim válasza:
De létezik. Keress csak rá Googlen, de tudtam, hogy nem fogod elhinni, ez van. =)
20/23 A kérdező kommentje:
Azok prototípusok és tervek. Még csak most jelent meg az Iphone 4, 5 még mindig nem létezik. Dee gratulálok ha neked az van.:D
2010. okt. 12. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!