Jó lett a szemöldök microbladingem?
Figyelt kérdés
Az első kép amilyen volt eredetileg (több hétig nem szedtem, nem vágtam le) majd utána ilyen lett
Néhol tömött volt, de erős fénynèl sok helyen hiányosnak látszott emiatt gondoltam, hogy elmegyek. Most még fura, szokatlan, nem tudom jó döntés volt-e, most először vállaltam be. Egyiket vastagabbnak látom, mint a másikat, de alapbol nem voltak szimmetrikusak. Ti mit gondoltok, helyesen, szépen van megcsinálva? Vagy retusra jobb lenne máshova menni?
2023. máj. 3. 16:35
11/14 anonim válasza:
Szerintem jó, de szerintem is az eredeti jobb, természetesebb, és már amúgy is dús volt neked.
12/14 anonim válasza:
Szép lett, most én is kedvet kaptam, hogy utánanézzek, mi is az a microblading. Az szerintem nem baj, hogy nem photoshopszerű egyforma mind a kettő, mert így legalább természetesebbnek hat. Én nem is csináltatnék olyan szemöldököt, amiről lerí, hogy nem természetes.
13/14 anonim válasza:
A szine eltero a kettonek.
Amugy jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!