Jó lett a szemöldök microbladingem?
Figyelt kérdés
Az első kép amilyen volt eredetileg (több hétig nem szedtem, nem vágtam le) majd utána ilyen lett
Néhol tömött volt, de erős fénynèl sok helyen hiányosnak látszott emiatt gondoltam, hogy elmegyek. Most még fura, szokatlan, nem tudom jó döntés volt-e, most először vállaltam be. Egyiket vastagabbnak látom, mint a másikat, de alapbol nem voltak szimmetrikusak. Ti mit gondoltok, helyesen, szépen van megcsinálva? Vagy retusra jobb lenne máshova menni?
2023. máj. 3. 16:35
2/14 A kérdező kommentje:
Mi nem világos a kérdésből ?
2023. máj. 3. 16:45
3/14 anonim válasza:
Két átlagos szemöldököt látok. Ha eddig valami gond volt velük akkor igen, jól sikerült a microblading akármi is legyen az.
4/14 anonim válasza:
Szerintem jobb lett, dúsabbnak látszik és természetesebb hatása van, mintha teljesen ki lenne töltve a szemöldökforma.
Én nem aggódnék amiatt, hogy megérte-e, szépen megcsinálták neked. Idővel megszokod majd.
6/14 anonim válasza:
Szerintem jó lett. Azt, hogy nem teljesen ugyanolyan a kettő, korrigálhatod ceruzával, nekem úgy tűnik, hogy minimális eltérés van, kb. 3 másodperc kijavítani.
7/14 anonim válasza:
Szerintem úgy jó ahogy van. Jól sikerült.
9/14 anonim válasza:
Ahhoz képest jó lett hogy milyen borzalmakat is látni, de igazából az eredeti jobb volt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!