Királykék ruhához milyen smink illik? Milyen színű rúzs?
A hajad,szemed,bőröd milyen színű és tónusú? Mégjobb, ha tudod a színtípusod. Ez a kulcskérdés.
Az első nem jól írja, narancsot ne hordj kékkel! A királykékhez a hófehér,meggypiros színek mennek leginkább. De ehhez fontosak a te színeid.
2-es:
Igen, igen, tudjuk, színtanácsadást a népnek.. De basszus fogjátok már fel, hogy erre nincs mindenkinek pénze és nem is mindenki akar erre rászánni - ami tök érthető.
Azt meg nehogy mond, hogy ez így nem illik:
"A királykékhez a hófehér,meggypiros színek mennek leginkább. "
A hófehér smink hülyén néz ki.
Drágám ne legyél már ennyire frusztrált. Idézd be, hol írtam én hogy menjen színtanácsadásra.
Hiába linkelgetsz,nagyon nem megy a narancs a kékhez, bohócot akarsz csinálni a kérdezőből? Sárgás-narancsos-kékes szemhéj? Atya ég. Max ha cirkuszban akar fellépni.
,,A hófehér smink hülyén néz ki’’
Na most, egy hófehér szemhéjpúder, szépen árnyalva, meggypiros rúzzsal, a királykék ruhával vs. narancs szemek natúr száj kék ruha 😅 szerintem inkább csak magadnak adj tanácsokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!