Bejön Bruno Banani Pure Woman?
Figyelt kérdés
vacilálok,hogy megvegyem-e...igazából egyetemre járok,sehova máshova...de iszonyúan szeretem a parfümöket. Mennyi ideig tart az illata? Mi a véleményetek róla? Mi jut róla eszetekbe?
Köszi a segítségeteket :)
2010. okt. 9. 13:28
1/3 anonim válasza:
Az a rózsaszín, igaz?Nekem az van, meg lila is, mindkettőt szeretem. Kicsit édeskés, kellemes illata van, eddig mindenki dicsérte, tartós illata van.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a gyors választ! Igen, a rózsaszín az. Vacilálok,mert magamnak lenne, szal a tester tökéletes. Megkérdezhetem,hogy kitart egész napra? Mennyire erős az illata, úgy értem,ha valaki elhalad melletted,ő is érzi? //sajnos már jártam így egy drága parfümmel. Megvettem,de nem feltűnő illata volt,és szinte csak akkor éreztem,ha közel hajoltam :(
(ez ugyanis fontos lenne,ha már megveszem)
Köszi a választ még1x :)
2010. okt. 9. 14:54
3/3 anonim válasza:
Hát figyelj, én 3 spriccet :D szoktam magamra fújni(egyik fül, másik fül, dekoltázs), nekem tartós, bár naponta kétszer szoktam, mivel dohányzom. Meg eléggé rossz az orrom, így én nem mindig érzem.De ha mondjuk haverok eljönnek hozzánk, ahogy belépnek egyből megérzik, úgyhogy szerintem tartós és érezhető.(bár a lilának szerintem erősebb illata van, de az sokkal édesebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!