Industrial csere?
Figyelt kérdés
Sziasztok több mint 4 hónapos az industrial piercingem. A kérdés az hogy szerintetek cserélhetem e már. Azért nem tudom magamnak eldonteni mert még soha semmi bajom nem volt vele. Egyszer sem gyulladt be és egyszer sem vérzett. Már szerintem egy hónapja nem is takaritom napi 3x( azt olvastam hogy az nem jo). Meg soha nem gyulladt be, vadhusom sem volt. Nem fáj mar egyáltalán 2 hónapja. Érdemes lenne kicserelni? Csak mert félek hogyha kicserélem akkor begyullad. Valamint leginkább az ok amiért cserelnem hogy nagy és sokszor zavaró h bele csavarodik a hajam stbstbstb2023. ápr. 15. 11:52
1/2 anonim válasza:
Ha nem fertőződött el, akkor jó esetben cserélheted, ha nagy, akkor szerintem egy mérettel kisebbre tudják cserélni, vagy másfélére. Remélem tudtam segíteni ezzel.
2/2 anonim válasza:
Ha nincs semmi baj, akkor szerintem lehet cserélni, de ha nem vagy benne biztos kérj szakember segítségét, hogy ő mit tanácsolna neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!