Ciki állandóan napszemüveget viselni?
Van, aki rendszeresen hord napszemüveget, akár télen is, ha nem teljesen borult az idő és nincs sötét?
Szeretném védeni a szemem az UV-től, de furán érzem magam, ha nem nyáron vagyok napszemüvegben, és rajtam kívül szinte senkin nincs.
Korábban fényre sötétedő dioptriás szemüvegem volt, de azóta javult a látásom, és olyan minimálisan látok csak homályosabban távolra, hogy nem vagyok benne biztos, hogy megéri egy újabb drága szemüveget csináltatni. Viszont olyan szempontból is nagyon megszoktam a szemüveget, hogy valamennyire védi a szemem, kisebb eséllyel fújja bele a szél a port, kevésbé kell tartani attól, hogy belemegy valami vegyszer a szemembe stb.
Ti hogyan véditek a szemeteket? Mit javasoltok?
Nekem is műtve volt a szemem,de csak erős uvtól védem már,ahogy tanácsolta az orvos. Télen pl már csak akkor teszem fel,ha sokáig vagyok napsütéssel szemben.
Fényérzékennyé válhat a szem,ha sokat van sötétben.
Szerintem ne foglalkozz vele, ki mit gondol.
Nekem pl. menstruáció előtt van, hogy nagyon érzékeny a szemem a fényre, és volt már, hogy napszemüveg nélkül borultabb időben is majdnem nekisétáltam egy oszlopnak, mert nem láttam.
Sztem az cikibb, mint felvenni a szemüveget és látni, merre megy az ember :D
Illetve én pl.ráncokat se szeretnék időelőtt a szemem körül, hajlamos vagyok a hunyorgásra is, úgyhogy nekem is állandó kiegészítő a napszemüveg. Lehet, hogy akinek nagyon sz-r élete van, azzal foglalkozik, h ez mekkora ciki, de én meg majd 20 év múlva is örülök magamnak, hogy nincsenek szarkalábaim :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!