1/11 anonim válasza:
Szemceruza, szempillaspirál viszonylag korán, 12-13 évesen.
Komolyabb smink, alapozó ilyenek az kb 18 éves koromtól, de nem rendszeresen. Manapság inkább egy jó CC krém és spirál. :)
2/11 Metionin válasza:
Saját magamat 15 évesen. Előtte fellépésekre kentek rám rúzst meg pirosítót. 15 évesen koliba kerültem, akkor vettem egy szemceruzát és azzal próbálkoztam de nem sok sikerrel. 16 évesen befestettem a hajam és hirtelen "lett arcom", akkor kezdtem gondolkodni, hogy talán így nekem is jól állna és újra használni kezdtem a szemceruzát, ügyesebben. Utána hozzájött egy ilyen duo szemhéjpúder, 1 fekete és egy szürke volt benne, azzal csináltam "goth sminket" amikor a helyi rockkocsmában felléptünk a barátaimmal. Nagyjából ebben merült ki a sminkelésem huszonéves koromig, valamikor 23-24 évesen kezdtem el komolyabban használni színes szemhéjfestékeket, tust és rúzst.
3/11 anonim válasza:
Kb 13-14. 22 éves koromra teljesen abbahagytam, azóta csak szemöldökceruzát használok, meg évente kb 2x szempillaspirált.
5/11 anonim válasza:
Kb. 13. Úgy kell elképzelni, hogy szempillaspirál, korrektor. Aztán 16 körül volt az, hogy képes voltam egy kiló alapozót magamra kenni, plusz minden mást is. Aztán ez szerencsére egy idő után abbahagyott, most már alapozót alig használok, de ettől függetlenül a szemhéjpúder+szempillaspirál kombót azt szeretem, szeretem a szememet kiemelni, meg esetleg rúzst is használok, de általában nem is sminkelek már napi szinten. 16 éves koromba még a 15 perces vásárlás miatt is full kisminkeltem magam, most pedig bolt miatt egyáltalán nem. Szóval az évek során a természetesebb irányba fejlődtem. :D
6/11 anonim válasza:
Kb 13, de az alapozó részét megbántam, mert felesleges volt és nem tett jót a bőrömnek.
7/11 anonim válasza:
körömlakk: ovóda szünetekbe rendszeresen magamnak pedig 10éves koromtól, 12alapozó,gél lakk, 13szájfény, rúzs, szemöldök szedés 14hajfestés, 15 szemhélypúder, szemceruza, szemöldökceruza, szempilla spirál
8/11 anonim válasza:
12 évesen szájfény, korrektor és néha egy kis pirosító
9/11 anonim válasza:
21 évesen, de nem minden nap.
30 óta minden nap, itthonra is.
10/11 anonim válasza:
16 évesen de nem napi szinten és csak korrektor, szempilla spirál meg szájfényt tettem fel amikor úgyéreztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!