Köldök pc vélemény?

Figyelt kérdés

szerintetek a koldok piercing, ha picike és esztetikus, izleses, akkor jol nez ki? nekem tetszik, szemelyesen, de kivancsi lennek mas velemenyere is mielott kiszuratom:)

18 éves vagyok lapos hassal és sportos alkattal

2023. márc. 14. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nekem semmilyen testékszer nem jön be. Formás, sportos alak önmagában nagyon tetszik és nem kell több hozzá.
2023. márc. 14. 08:52
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Nemtetszik. 2 ismerősömnek is van de szemelyes véleményem szerint előnyükre nemválik.
2023. márc. 14. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Nekem közönséges, mint a tetoválás.
2023. márc. 14. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiúként nekem is van, és nagyon szeretem!
2023. márc. 14. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Érdekes, hogy itt mindenki formás, sportos, meg jól néz ki. :-D
2023. márc. 14. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, én is gondolkodom rajta, bár ha valaha meg is csináltatom, kicsit később. Nekem egyelőre csak fülpiercingem van, de azt hallottam, a gyógyulás miatt nyáron vagy nyár elején nem a legjobb köldök pc-t csináltatni. Ami ilyen nagyon lógós, az nem tetszik, de egy sima egyszerű egy jó alakon, ha nem nagy a hasad, akkor szerintem jól tud kinézni, egyébként meg a legtöbbször nem látszik, csak ha a strandon vagy vagy crop topban.
2023. márc. 22. 16:25
 7/7 A kérdező kommentje:
vegul megcsinaltam imadom, csak sajnos sokszor belekapok emiatt parszor mar volt vele problema, de jol all és szeretem:)
2023. júl. 4. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!