Maybellin superstay púder alapozó vagy rimmel lasting finish púder alapozója?
Figyelt kérdés
Mindkettőről jót hallottam, de melyik a jobb szerintetek?2023. febr. 21. 20:10
12/14 anonim válasza:
Ne használj bőrradírt, főleg ne így, hogy rendszersen használsz kémiai hámlasztót. A rendes arctisztítóval egyetértek, illetve este is használj hidratálót.
Milyen alapozót használsz? Ha ettől hámlik a bőröd, akkor biztos nem ez a megfelelő számodra. Fura, hogy aláhidratálsz, fényvédőt is használsz, ami szintén zsírosabb és így is ezt tapasztalod. Lehet nincs is zsíros bőröd, csak könnyen átfénylik és azért gondolod annak? Akkor viszont nem feltétlenül ajánlanám a púderalapozókat, mert lehet ennél is ilyen száraz lesz a végeredmény, ami meg nem túl szép.
13/14 A kérdező kommentje:
A Catrice all matt alapozóját használóm. Zsíros tapintású az arcom, ezt a kozmetikus mondta nekem, viszont hamar hámlik is mostanság a bőröm (a szalicilsav előtt 1-2 héttel ezt csinálta már)
2023. febr. 21. 22:48
14/14 NTBS válasza:
Szerintem kérdezz meg egy kozmetikust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!