Mik azok a plusz értékek ami miatt az adott sminket (márkát) választjátok? (Pl cruelty free, vegan és ilyesmikre gondolok) Ezek mennyire számítanak nektek? Mennyire vagytok márkahűek vagy mennyire szívesen próbálnátok ki újjat?
Cruelty free
Azt nem szoktam figyelnu, hogy vegán-e
Amúgy a fő szempont a minőség, tartósság.
#5-ös vagyok.
Amúgy én általában üzletben szeretek vásárolni, mivel mostanában elég keveset sminkelek, nincs is olyan sok sminkem jelenleg, és na, ha összegyűlne egy rendelésre való online, akkor rendben lenne, viszont így semmi kedvem sincs 1 termék rendelése miatt még szállítási költséget is fizetni.
Imádom a sminket, szeretek újakat kipróbálni.
Szinte csakis online vásárolok, drogériába ritkán megyek.
Állatkísérlet mentes mindenem. Abból nem engedek.
Igyekszem, hogy minden vegán legyen.
Viszont sok mindent kapok ajándékba, még sokszor a rendelés mellé küldenek ajándék cuccokat, akár egész beauty boxokat.
Azok között előfordulhat, ami nem vegán. Kipróbálom, de nem veszek ilyesmit, akkor sem, ha működik.
Nagy rajongója vagyok a Nabla márkának, és az XO Beauty termékeinek. Ettől a két márkától bármit gondolkodás nélkül teszek a kosárba. Még sosem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!