Srácok bejön nektek a vörös körömlakk? Nem a tűzpirosra gondolok, inkább a sötétebb-bordós árnyalatra.
Semmilyen körömlakkos kipingált mű női kéz nem jön be nekünk.Nehéz felfogni?Szádba rágjam?:)
Az előbbi választ ne vedd figyelembe,a kupiba enyhén szólva is gerinctelen férfiak járnak.Ha lenne ízlésük akkor nem oda járnának.
én az asszonykámról is leszedetem ha vörösre festi..Tudja hogy rühellem..
Akár kurvä akár nem az illető,első benyomásra azzé teszi..Főleg ha még jó 10 centire van hagyva..
Felőlem lehet apáca is a csaj,akkor is ribäncos..
az én barátom szereti ha kivan festve a körmöm. főleg a pirosat tartja vadítónak:$ :P. a műköröm az, amit nem szeret látni a körmeimen.
L*
az én barátom is szereti ha pirosas árnyalatokat kenek a körmeimre, de a szürkés-barnásokat is mindig megdicséri :) amitől szintén kiakad az a műköröm, de ebből nem lesz problémánk, mert én is utálom XD
22L
Köszi a válaszokat, jöhetnek még!
És mindegy, hogy ribancos- nem ribancos,a kérdés az volt, hogy tetszik-e. :)
Kérdező! Ne a pasiknak akarj megfelelni. Azt tedd, ami neked tetszik. egy okos érett nő tud ízléses lenni és nem egy pasitól kéri ki a véleményét.
Azért mert itt egy-két hülye pofa beszól, akkor már nem is festenéd?
Milyen manipulálható papucs vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!