Ez igazi Swarovski nyaklánc lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezt a nyakláncot szeretném megrendelni a páromnak! Szerintetek megbízható az oldal, eredeti a nyaklánc? Sehol máshol nem találtam ilyet! Köszönöm szépen a segítséget!
2023. jan. 29. 21:29
1/3 anonim válasza:
Nekem gagyi az oldal.Én nem kockáztatnék inkább bemennék valamelyik ékszerüzletbe és ott venném meg.A Swarovskiban találsz ennél szebbet is és ott tuti,hogy eredeti is.
2/3 anonim válasza:
A wings07 az piros, a képen wings01 van.
3/3 anonim válasza:
Ezek a láncok mind túlárazottak, szerintem felháborító ennyit elkérni úgy egy nyakláncért, hogy az még csak nem is ezüst. Amúgy az általad linkelt képen lévő még csicsás is, fel nem venném.
Ennyiért inkább vegyél Pandorát, az legalább ezüst és szebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!