Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Eredeti ékszert vettem?

Eredeti ékszert vettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma vettem a Bijou Brigitte-ben egy elvileg ezüst, swarovski kristályos nyakláncot.

Kicsit utána olvasgattam a swarovski kristálynak, és most gyanakszom, hogy nem eredeti amit vásároltam.

Alapjáraton kissé gyanúsan olcsó volt 6500ft-ért egy swarovski köves nyaklánc.

Van valamilyen tapasztalata valakinek erről az ékszer üzlettel?

Többségben bizsukat árulnak de pont ezért fogott meg, mikor láttam, hogy van egy kissebb részleg ilyen ékszerekkel.

Szerintetek eredeti?

2020. aug. 5. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy eredeti egy bizsu boltban nem árulnak eredeti ékszereket ha eredetit akarsz akkor a swarowskiban vegyél
2020. aug. 5. 16:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezért egyébként nem lehet be perelni az ékszer üzletet?

Hogy azt állítják magukról, hogy együttműködésben vannak a swarovskival közben meg nem?

A nyaklánc kis tartó kartonján az áll, hogy cristal from swarovski, és még az a kis R betű is ott van a végén ami elvileg az eredetiséget jelzi.

Ez nagyon gáz. Többet vártam volna egy ilyen elterjedt ékszer üzlettől.

Szerintetek ha vissza viszem azzal az indokkal, hogy hamisítványt adtak el nekem, viszza veszik?

2020. aug. 5. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Nem lehet beperelni csak vidd vissza azzal az indokkal hogy már nem tetszik és többé ne hidj ilyeneknek eredetit csak az eredeti boltban lehet vennj

Amúgy #1 vagyok

2020. aug. 5. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Honnan gyanítod, hogy nem eredeti a kő?

Mert elképzelhető, hogy igen. Persze, ha egy gagyi bizsuba rakják, aki 2 hónap alatt bezöldül, nem sokat ér.

2020. aug. 5. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
A swaro nem kristaly, csak egy szepen csiszolt uvegdarab, nagykerben 50forintert dobaljak utanad. A bijou bridgetteben tuti, hogy azt kapod, ami ra van irva.
2020. aug. 6. 01:10
 6/7 A kérdező kommentje:

21:29

Az ára miatt gyanítom, mert míg a Swarovskivan egy swarovki köves nyaklánc 20.000-től kezdődik kb, addig én most megvettem megyet 6500ért.

Abban biztos vagyok, hogy ezüstnek ezüst, mert a jelzés benne van, csak a kőben nem vagyok valami biztos, mert ha nem swarovki kristály van benne, hanem valami szar vacak műanyag, akkor vissza viszem.

2020. aug. 6. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem igazi ezüst a jelet fémbe is bele lehet vésni
2020. aug. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!