Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért jön fel a műkörmöm?

Miért jön fel a műkörmöm?

Figyelt kérdés

Saját magam által készített épített porcelán körmöm van. Mielött "megépítem" megreszelem a körmöm, fertötlenítem és kenek rá zsírtalanítót. Aztán "építek". Nagyon óvatosan, nehogy hozzáérjek az alaphoz.

Jöhet fel azért mert a porcelán "híg"? Sok liquidhez kevés port teszek?

2008. dec. 27. 03:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést az elfelejtettem írni, hogy mindig csak a pereme jön fel. Kb 1 mm-t.
2008. dec. 27. 03:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

fellevegősödik. valami hiba mégis csak az építésnél lehet.

bolyhosítás - fertőtlenítés - tapadás elősegítő felkenése.

a körömágyhoz nem szabad érnie az anyagnak, akkor is feljöhet. mit kensz rá a végén? fényzselét, vagy csak sima körömlakkot? fényzselétől is feljöhet.

ha a porcelán híg, akkor nehezebben köt meg, és szinte lecsöppen az ecsetről.

tanultál suliban egyébként körmöt építeni, vagy otthon sajátítottad el?

2008. dec. 27. 09:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Saját magam :-) Fényzselét nem kenek rá, mert porcelán. :) Lámpám nincs. A bőrömhoz nem ér. Még arra gondoltam, hogy lehet nagyon vékonyra csinálom a peremét? Attól feljöhet? Mert tényleg csak a széle, sehol máshol.
2008. dec. 27. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A porcelán márkádhoz biztos van tapadás segítő még ezt próbáld meg ,mindenképpen vékonyan kell fellvinni körömágy nál az anyagot ezután bufferal dolgozd át.Vagy még az előkészületeknél bolyhozás elött bőrfeltolás ,kaparás,hogy ne maradjon bőr a körmön.
2008. dec. 27. 15:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Elvileg a zsírtalanítóm ilyen tapadás elősegítős, de akkor beszerzek külön olyat is. :-)
2008. dec. 27. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!