Hogyan kell rendesen használni a szemceruzát?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy amikor kihúzom a szemem(felül),akkor vagy a szempilláim fölé megy a vonal,amit én kifejezettem utálok,vagy csak a szempilláimat színezgetem.Hogyan tudnám a szempilláim tövébe húztni a vonalat?2008. dec. 26. 23:30
2/7 anonim válasza:
Nem tudom miért van lepontozva az első válaszoló! A szemhéjtussal könnyebb és jobb szerintem.
Egyébként ha minden áron szemceruzával akarod, akkor csak gyakorolni kell. Hegyezd ki a ceruzát, mert tompával nem lesz az igazi...
3/7 anonim válasza:
Én ugy szoktam h a szemem sarkát(szélen) kihúzom, vagyis megtartom a kezemmel, és amelyik szememet húzom azt szinte behunyom, és így szép vonal lesz. Ám gyakorlás kérdése az egész.
Sok sikert hozzá.
4/7 anonim válasza:
amelyik kezedben fogod a ceruzát a kisujjadat támaszt meg igy szép egyenes vonalat huzol,na meg persze gyakorlat kell hozzá
5/7 anonim válasza:
hát régebben kihuztam szemcerkával és ráa tus hogy ne kenödjön el... de amugya tussal lehet legszebben kihuzni, söt lehet olyat kapni tusba ami olyan mint egy filctoll és szépvonalat lehet huzni :) és nem akad el és nem kenödik el :)
6/7 anonim válasza:
én nem a szemhélyamra húzom hanem a lenti szempilláim föle egész vékonyan és nagyon szembetűnő, már sokal felfigyeltek rá megéri kipróbálni! :D
7/7 anonim válasza:
Láttam már olyan technikát, ahol kihúzták a szempillák felett a szemet és hogy a szempillák tövében ne legyen az a világos vonal, ahol a bőr kilátszik, felhúzták a szemhéjat és beszínezték a felső szempillasor alatti milliméteres bőrrészt. Ezt nem mindenki tudja megcsinálni, nekem például nagyon érzékeny az a rész. A tus tényleg jó, csak gyakorlott kéz kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!