Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek is lestrapált a...

Szerintetek is lestrapált a körömágyam?

Figyelt kérdés

mit gondoltok lestrapált? Műkörmöm van ne volt időm elmenni a műkörmöshöz csak hosszú idő után ráadásul mindvégig kapáltam és így néz ki a körmöm:

[link]

2010. okt. 2. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát eléggé durva!

De miért nem gumikesztyűben kapálsz te:D:D???

Én mikor fiatalabb voltam nagy kertünk volt(mai napig van) és csak úgy voltam hajlandó segíteni a szüleimnek hogyha kaptam kesztyűt!Azóta már minden más lett de ez mind1...

Áztasd citromos vízbe!

Egy nagy tálban fél liter/6-8dl víz egy egész vagy majdnem egész citrom leve egy kávés kanál ecet és egy két citrom karika!!

jó sokáig áztasd benne!!Anyukámnak mindig beválik!!

Csak vigyázz ki ne szívja a kezed mert akkor lehet hogy félig fehér bőrű lesz a kezed félig pedig barnább...:)

Ez az egy átka van amúgy hatásos!!

2010. okt. 2. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát elég brutálisan néz ki. Én már biztos sírnék a fájdalomtól, ha ennyire el lenne vékonyítva a körömlemezem.
2010. okt. 2. 19:19
 3/8 anonim válasza:

Hát tényleg eléggé lestrapált ahogy te mondod:/

Megkérdezhetem, hogy mivel van bekenve a körömágyad körül?

2010. okt. 2. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
ez eléggé körömgomba gyanús... inkább bőrgyógyászhoz menj vele
2010. okt. 3. 15:02
 5/8 A kérdező kommentje:

majd kipróbálom!

am gyantával van körbekenve

én tuti nem gomba mert mindig használok rá krémet

2010. okt. 7. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj el körmöshöz. Szépen visszanyomogatja és kivágja. De a helyedben egy hónapig hanyagolnám a műkörmöt.
2010. okt. 7. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:

a hófehérkéből a gonosz banya körmei ilyenek vagy a harry potterből voldemortnak !!

ÁÁÁ

2010. okt. 8. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
attól még lehet gombás... holmi krém nem mulasztja el mindig. ott a zöld elszíneződés, ami ennek a jele...
2010. okt. 9. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!