DM-be szeretnék parfümöt venni 2000 ft-ig, nektek mi vált be ami ilyen olcsó?
Bocsi a kérdésért, de melyik Playboy vattacukor illatú? Érdekelne... :)
Egyébként ha nem ragaszkodsz a DM-hez, akkor tényleg megérné a Tescoban szétnézni, vagy én pl. a piacon vettem már nem egyszer vagy parfümutánzatot, ami eléggé hasonlított az eredetire, csak 1-2 ezerből megvan, vagy ott árulnak kifejezetten márkás parfümök tollparfüm változatait, az is 1000Ft környékén van és sokáig megmarad az illata. A DM-ben egyébként én is az Adidast ajánlanám, vagy ha hamarabb kérdezted volna, akkor a Puma Flowingot (imádom), most volt 1849 Ft-ért akcióban 24-ig.
Ilyen parfümöm van,amire mondtam,h vattacukros :D
Sajnos a legtöbb akcióról úgy láttszik lemaradtam! Köszi a válaszokat, szétnézek akkor!
A Puma Flowing nálam is favorit!!
Jó hír ma voltam a Rossmanban és még tart a parfüm akció szóval hajrá... Remélem még olvasod :)
A Rossmannban is van akció. Ott is vannak ám jók!
Esprit Night Life 1999Ft, Elizabeth Arden - Red Door 999FT, Austin Reed 999Ft, Mariah Carey 1999Ft (50%-os akcióban), Adidas edt többféle 1999Ft, Celine Dion - Paris Nights 1999Ft (60%-os akcióban)... Hát úgy nagyjából ezek vannak a Rossmannban akciósan, de ha neked csak a DM jó, akkor bocsi! De azért gondoltam leírom, itt is vannak akcióban 2000Ft körül illatok.
Akkor jó. :) Nézz be a DM-be, ahogy előttem írták, még tart az akció, viszont sajnos tapasztalatból mondom (bár kívánom, hogy nálatok ne így legyen), hogy amikor bementem a DM-be parfümöket nézni, épp így 2000Ft körül, végigszagoltam a tesztereket, aztán amelyik tetszett volna, arról kiderült, hogy nincs is már, csak a teszter van kirakva. Vagyis inkább úgy mondom, hogy szinte alig volt 1-2 olyan fajta, amiből volt még, vagy csak a nagyobb kiszerelésűekből volt. Aztán végül egy kicsit kijjebb eső DM-ben (ahova nem járnak annyi sokan)lett megvéve egy kicsit drágább, de számomra biztosan ismert illat. Úgyhogy gondolom, mindenhol azok vannak még a DM-ekben, amik megmaradtak, tehát ne számíts nagyon nagy választékra. Nem rosszindulatból mondom! Csak itt kisvároson ez volt a tapasztalatom. És már ígyis bánom, hogy nem egy másik illatot vettem meg. :(
Szóval menj be, szimatolgass és találj valami kis finom illatot a pénzedért! Nem tudom, érdekel-e, de a Puma Flowingot feltétlen szagolgasd meg! Vagy marad a Rossmann, ott is vannak most ugye... Majd írd le, mire jutottál! Puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!