DM-be szeretnék parfümöt venni 2000 ft-ig, nektek mi vált be ami ilyen olcsó?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 17:07
1/19 anonim válasza:
Parfümöt ilyen olcsón nem lehet venni, eau de toilette-t esetleg.
2/19 A kérdező kommentje:
Kölni? :S
2008. dec. 26. 17:08
3/19 anonim válasza:
ne aggódj lehet kapni.playboy parfüm 1500 ft nagyon erős, sokáig tart, fabio versi ocean sun , a legfinomabb illatú parfüm , 1400 ft tesco, charlie parfüm 1200 ft rossmann, benetton eredeti parföm 1000 ft a tescoba. sajnos a dm elég drága. sok sikert!
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2008. dec. 26. 17:41
5/19 anonim válasza:
A dM-ben most 50%-al le vannak árazva a parfümök, én most vettem 2 Puma-t 1999-ért. Szerintem érdemes megnézni
6/19 A kérdező kommentje:
Tart még az akció? Eg plakáton azt olvastam, 24ig tart
2008. dec. 26. 18:13
7/19 anonim válasza:
Én adidas-okat szoktam venni olyan 1300 körül van.
Az is ilyen parfüm féle, átlátszó üvegben van. Van narancssárga, kék, rózsaszín...
Egész jó illatú, egynek jó.
8/19 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, de szerintem a dm honlapján fent van. Habár a Rossmannban is ugyanaezek a parfümök voltak 60%-os akcióban
9/19 anonim válasza:
Szerintem a Mexx, Puma parfümöknek jó illatuk van. Nem tudom pontosan az árukat, de nem olyan drágák.
Nekem a Playboy nem jött be, szerintem a legbüdösebb parfüm amit életemben szagoltam.
10/19 A kérdező kommentje:
nekem van Playboy parfümüm és szerintem nagyon jo illata van :P Vattacukros
2008. dec. 27. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!