Púder bontás után hány évig jó?
És a megfelelő színt hogy tudom kiválasztani?
Avon katalógusból rendelnék, de 2 szín megfogott, egyszerűen nem tudom melyik lenne jó.
2év után nem használnám, semmi esetre sem.
Katalógus alapján piszoknehéz választani,
általában nem sikerül színhelyesre a nyomtatás.
Ha teheted, próbáld ki a saját bőrödön,
jóval kisebb a melléfogás esélye.
Kérdezz rá a tanácsadódnál, lehet-e belőlük mintát rendelni. Alapozónál tuti lehet, púderben nem vagyok biztos, de ha igen, akkor ki tudod próbálni mindkettőt.
Egyébként kell hogy legyen olyan is, hogyha nem jön be a termék színe, akkor vissza tudod küldeni (igen, kipróbálás után is). Én Oriflame-ezek, szóval az Avon szabályát erre nem tudom, de jellemzően hasonló a kettő, nálunk úgy van, hogy max az egyharmada hiányozhat a terméknek kipróbálás jeligére, meg nyilván van időlimit is, hogy mennyi időn belül kell visszaadd.
Érdeklődd meg ezt is a tanácsadódnál, amelyik szín nem válik be, azt nem kell megtartanod.
Az egyes gyönyörűm mit nem ért?
A többinek kószönöm.
A kozmetikumoknál a tégely hátsó oldalán ha nem itt akkor a dobozán (ha van) van egy kis kép, egy tégely felnyitva és van benne egy szám. Az azt jelenti hogy hánny hónapig jó felbontás után. A szempilla spirálomon 6 hónap van, a pardüm dobozán 36 vagy 24, a porpúderemen is 24. Elvileg minden kozmetikumok rajta van, meg a tusfürdődön és a samponodon is.
Nekem van 2+ éves amit még használok mert az inkább a nyári színéhez jó azt nyilván nem használom télen ezért lassabban fogy, nem látok rajta eddig változást.
Minőségbeli romlás lehet, szóval ha 1 hónapot túllép akkor az még nem gond. De ha látod hogy valaminek megváltozik a szaga vagy állaga akkor tényleg kuka akkor is ha a bizonyos hónapon belül van. Nem véletlenül kell száraz, hűvös, fénytől védett helyen tartani őket.
És 1-esnek igaza van, katalógusban úgyse az a szín van nyomtatva mint a púder valódi színe. Ez tényleg zsákbamacskát kivéve ha van minta.
Ha nagyon akarod vedd meg azt a 2 színt de ne várd hogy visszacserelik ha már belenyomtad a kezed és kipróbáltad. Mert ahogy én tudom a kozmetikumokra nem vonatkozik a 14 napos elállási jog HA már kibontottad, mégpedig higiéniai okok miatt. Tegyük fel hogy nem bontottad meg a dobozt, nem szedted le a vedőfóliát, csak ránézésre nem tetszik a színe. Ebben az esetben visszakuldheted 14 napon belül de a visszakuldés költséget neked kell állnod. A többit kapod vissza. Ezt az apróbetűs részben van benne, de e-mailben meg is kerdezheted tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!