Mik a hátrányai a nyelv piercingnek?
Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatotok róla?2008. dec. 26. 14:49
1/7 anonim válasza:
Azon kívül, hogy kicsit sem esztétikus? Nos, káros az egészségre, beszédhibát okoz, és tipikusan az a kategória, ami tinikorban menőnek tűnik (nem az), 10 év múlva meg igyekszel eltitkolni, hogy neked is volt.
2/7 anonim válasza:
Beszédhiba alakulhat ki és leveri a fogról a zománcot ami tudjuk mivel jár.
3/7 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ha te szeretnél akkor rakattas, de nagyon vigyázni kell mert elfertőzhet, meg h ha béna az aki csinálja akkor akár rossz érzékszervet szúr át!!.... Meg a beszéd hiba....
4/7 anonim válasza:
És még az előző válaszhoz.. Gubancokkal járhat!!
5/7 anonim válasza:
Nekem 2, 5 éve van, semmi baj a fogaimmal, illetve az ínyemmel. Ha nincs autoimmun betegséged, nem lesz szövődmény, rakathatsz be műanyagot, szilikonost, azzal pláne nem lesz baj. Egy ismerősömnek pedig már több, mint 10 éve van, gyereke is van azóta;)
6/7 anonim válasza:
Nekem is van kb 2 éve és semmi bajom vele (igaz néha ráharapok a bogyóra,mdjuk nekem az 1ik fém,szal az elég kellemetlen,úh inkább műanyag).Én nem ism senkit akinek beszédhibája lenne tőle.Amúgy + mikor +csináltattam +szenvedtem vele rendesen,de ez 1éntől függ.
7/7 anonim válasza:
hat nekem miota nyelvpiercingem van nem tudom kimondani hosszan az Rrrrrrr betut :D ... de tulelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!