Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen dögös, erotikus parfümö...

Milyen dögös, erotikus parfümöt vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom,emberfüggő,de tippem sincs.31 éves nő vagyok.Köszönöm!
2008. dec. 25. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
faszomat már,hogy a playboyt lepontozza a sok tudatlan paraszt! Nem "dögös"? próbáltad már? mit pontozgatsz ész nélkül? Szerencsétlenek...
2008. dec. 26. 16:39
 12/17 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit.Honnan lehet tudni,ha lepontoznak valakit?
2008. dec. 26. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Úgy,hogy ott világít a 19,meg a 0%.. De nem írok többet,mert ez is le lesz pontozva. Ennek az lesz az eredménye,hogy hanyagolni fogom ezt az oldalt...
2008. dec. 26. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát már én sem! Hogy lehet ennyi rosszindulatú ember? :(

Ezek után megnézem, kik fognak jó szándékkal írni, ha minden rendes ember el akar pártolni innen...

Bocsi, kérdező! Csak ez kijött belőlem, bár tudom, nem te pontoztad le.

2008. dec. 26. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
95%
Kyle Minogue- Sexy darling nagyon jóóó:):)
2008. dec. 27. 09:26
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
Bulgari Omnia :DD nekem is tetszik, különleges illata van... és a párom is bolondul érte :D
2009. jan. 3. 23:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is 31L. A Coco Mademoiselle szerintem igazán erotikus parfüm. Van D&G Light Blue-m is, szeretem is a hétköznapokban, de egyáltalán nem tartom erotikusnak. A The One szintén nagyon erotikus, de nekem nem jött be. Túl fűszeres, úgyhogy el is ajándékoztam, pedig nem volt olcsó...
2009. aug. 28. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!