Milyen dögös, erotikus parfümöt vegyek?
Figyelt kérdés
Tudom,emberfüggő,de tippem sincs.31 éves nő vagyok.Köszönöm!2008. dec. 25. 21:28
11/17 anonim válasza:
faszomat már,hogy a playboyt lepontozza a sok tudatlan paraszt! Nem "dögös"? próbáltad már? mit pontozgatsz ész nélkül? Szerencsétlenek...
12/17 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit.Honnan lehet tudni,ha lepontoznak valakit?
2008. dec. 26. 16:42
13/17 anonim válasza:
Úgy,hogy ott világít a 19,meg a 0%.. De nem írok többet,mert ez is le lesz pontozva. Ennek az lesz az eredménye,hogy hanyagolni fogom ezt az oldalt...
14/17 anonim válasza:
Hát már én sem! Hogy lehet ennyi rosszindulatú ember? :(
Ezek után megnézem, kik fognak jó szándékkal írni, ha minden rendes ember el akar pártolni innen...
Bocsi, kérdező! Csak ez kijött belőlem, bár tudom, nem te pontoztad le.
15/17 anonim válasza:
Kyle Minogue- Sexy darling nagyon jóóó:):)
16/17 anonim válasza:
Bulgari Omnia :DD nekem is tetszik, különleges illata van... és a párom is bolondul érte :D
17/17 anonim válasza:
Én is 31L. A Coco Mademoiselle szerintem igazán erotikus parfüm. Van D&G Light Blue-m is, szeretem is a hétköznapokban, de egyáltalán nem tartom erotikusnak. A The One szintén nagyon erotikus, de nekem nem jött be. Túl fűszeres, úgyhogy el is ajándékoztam, pedig nem volt olcsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!