Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen dögös, erotikus parfümö...

Milyen dögös, erotikus parfümöt vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom,emberfüggő,de tippem sincs.31 éves nő vagyok.Köszönöm!
2008. dec. 25. 21:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Ez tőled függ a legjobban!Vegyél olyat amilyen tetszik!Ha az édesebb,fűszeresebb illatokat jobban kedveled,akkor van egy olyan parfüm amit azt mondták,leginkább a vattacukorra emlékeztet,szerintem a bolti eladónak ha így mondod,tudni fogja,ha a könnyebb parfümöket szereted,akkor ajánlanám a Puma Flowing-ot...De a legjobb talán az a parfüm lenne,ami feromon tartalmú!;):) Annak biztos nem tudnának ellenálni;)
2008. dec. 25. 22:01
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az örök favoritom: D#G: Light Blue (nem működik az angol end jelem...)

Az a jó benne, hogy mindenféle korosztálynak jól áll, mindenféle évszakban jó (nekem mániám, hogy ősszel-télen mást használok, mint tavasszal-nyáron).

A férjemre is nagy hatással van :)

2008. dec. 25. 22:46
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Bizony,mindenkinek màs vàlik be!

Mekem màr igazi parfümgyüjteményem van,.mindig kisérletezek.

Bàr a sok közül nekem még mindig a Naomi Campbell màrkàju parfümök jöttek be,azok nagyon nöies,édes,finom illatuak.Ugyanakkor nagy rajongoja vagyok a Nina Ricci Nina nevü parfümének is.

Baràtnöm meg a Kenzo-t hasznàlja(piros pipacsos)az t imàdom rajta,magamon nem tudnàm elképzelni!

2008. dec. 25. 23:38
 4/17 anonim válasza:
80%
sztem vegyel Calvin Klein Euphoriat, attol minden pasi megbolondul. Vagy a masik orjito a Chanel Coco Madmoiselle:) Garantalt a siker. Van meg egy ami nagyon tutis az pedig Bulgari Omnia. Sok sikert!
2008. dec. 26. 00:19
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Playboy
2008. dec. 26. 09:54
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Miss elite
2008. dec. 26. 10:44
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Paco Rabanne - Black xs, D&G - The one

Ezek mind hihetetlen kellemes illatúak, olyan magával ragadó illatok. Mikor először éreztem ezt a két illatot, még engem is megbolondított.

2008. dec. 26. 10:57
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.Persze szívesen várok még több tippet!

A Bulgari Omnia-t írta valaki.De melyik színű?

Köszi

2008. dec. 26. 11:44
 9/17 anonim ***** válasza:
71%
Armani: Code a tuti ;)
2008. dec. 26. 13:17
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

Hát, ha csak simán Omniát írt, akkor szerintem az alap Omniára gondolt, nem az Omnia Améthyste vagy Crystalline-re, de nem tudom.

A sima Omnia ez:

[link]

2008. dec. 26. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!