Nekem milyen drogériás alapozó lenne jó?
Enyhén zsíros, kombinált (néhol száraz) bőröm van. 1-2 pattanással, komedóval.
Eddig bb krémet használtam (avon matte mattító bb krém extra light vagy nyáron light árnyalat) (+ korrektor + barna púder), de most szeretném kipróbálni az alapozókat.
Gondolom olyan kéne ami az én bőrömnek jó, én olajmentesre (?) gondoltam és közepes fedésűre. És fontos hogy ne legyen foltos, ha felkenem. És hogy tartós legyen, bírjon ki egy egész napot / estét. De gondolom más szempontokat is figyelembe kell venni. Csak nem tudom miket. :/
És pl alapozóknál ha variálok két árnyalat között, inkább a világosabb vagy inkább a sötétebb árnyalatot kéne választani (nem akarom, hogy elüssön a színe)?
Szerintetek milyen drogériás (dm-ben, rossmannban kapható) alapozót vegyek? Tudnátok mondani márkát? (Ha lehet ne 5000 Ft-os alapozót mondjatok, kérlek.) Catrice? Revlon colorstay? L'oreal vagy Maybelline (fit me) esetleg, bár ezek már drágábbak? Vagy bármi más jó márka?
A Catrice Hd liquid elég jó, de mivel néhol száraz a bőröd, ezekre a területekre felkenés előtt mindenképp szükséges hidratáló, mert ez az alapozó eléggé szárít. A fedése kiváló. 2500 Ft alatt van az ára.
Én szeretem a Maybelline affinitone-t is, ez egy kicsit folyékonyabb állagú alapozó, szinten picit szárításra hajlamos. Ára 3000 körül van. Ennek is jó a fedése.
Sokak kedvence a L’Oréal true match. Drogeriás viszonylatban az egyik legjobb alapozó. Vizes, könnyed állagú. Viszont nem olyan magas a fedése, mint az előző kettőnek és átfényesedésre hajlamos még normál bőrön is. A 3 közül ez a legdrágább szerintem 4500-4900ft körül van.
Egyébként alapozásnál nagyon fontos a hidratálás és a felvitel módja is, nem elég a jó alapozó ezek is szükségesek a még szebb eredmény érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!