Szerintetek melyik a legjobb drogerias alapozo, szempillaspiral es nude paletta?
Eddig egy bb kremeg probaltam ki,a garnier olajmentes bb kremjet,de az nekem tul sotet volt meg a legvilagosabb szin is,igy inkabb alapozot hasznanlek mivel sok pattim van.
Szerintetek melyik a legjobb drogerias alapozo,szempillaspiral es nude paletta?(inkabb olyan rozsaszines nude szinekre gondolok,lehetoleg ne legyen hatalmas a paletta es ne legyen nagyon draga!)
Rimmel Match Perfection alapozó
Maybelline the Colossal Volume spirál
Max Factor Masterpiece Nude paletta
Drogériás alapozóknál sajnos ne vagyok képben.
Az Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place-t használom, aminek bár borsos az ára, ÉVENTE egyszer veszem újra, így elég gazdaságos. Nagyon kevés kell belőle, mert hihetetlen jó a fedése, és egyáltalán nem szárít, rendkívül tartós.
Szempillaspirál: Maybelline Lash Sensational
Nude paletta: Sleek iDivine Oh So Special (Müllerben van)
Alapozó: catrice (bár ha szárazabb a bőröd akkor nem ajánlom)
Spirál: Cien, szerintem nagyon jó, és nem mellesleg elég olcsó 700ft (lild)
Nude paletta: nem használok nude palettát, a csillogósabb sminkeket kedvelem
Alapozó: NYX Total Control Drop Foundation
Szempillaspirál: Essence Lash Princess (zöld tubusos)
A drogériás palettákat nem szeretem, így azt nem tudok mondani. De ha csak az ára a fontos, nem baj, ha külföldről kell rendelni (bár így vámot kell fizetni, ami drága), akkor a Colourpop-ot ajánlom, nagyon jó minőségű, és nagyon jó sminkjeik vannak megfizethető áron. Csak ugye a vám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!