Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Legjobb fedésű alapozó?

Legjobb fedésű alapozó?

Figyelt kérdés

Olyanra van szükségem, aminek tényleg nagyon nagy fedése van. Piros hegek és pattanások elfedése miatt van rá szükségem. Jelenleg az Estée Louder Double Weart használom, de nem vagyok elégedett a fedésével.

Olcsóbb kategóriában próbáltam a Rimmel Lasting alapozót is, de az nagyon rossz volt.

Kremmaniát olvasom, de nem tudok dönteni. Most a Dermablendre gondoltam, hogy megveszem, annak még az ára is tűrhető lenne, ha tényleg beválik. Valakinek tapasztalat?

2019. jan. 27. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Használj zöld korrektort előtte.
2019. jan. 27. 10:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Volt egy zöld korrektorom, Catrice márkás, viszont akkor még arra is adjak ki külön pénzt, meg minőségi alapozóra is?
2019. jan. 27. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én régebben a NYX Total Control Drop alapozót használtam, és nagyon szerettem. Lehet, hogy vissza is térek hozzá, mert amiket azóta próbáltam, azoknak gyengébb a fedése. Egy hátránya van csak, hogy kevés termék van az üvegben, főleg az árához képest.
2019. jan. 27. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A Vichy Dermablend nagyon tuti. Nekem nagyon bevált, bármit el tudok vele fedni, pláne primerrel.
2019. jan. 27. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
Én anno Vichy Dermablendet használtam (semmi más nem volt a bőrszínemhez), de semmivel sem fogsz tökéletes eredményt elérni, főleg ha vannak nagy gyulladt pattanásaid, és olyanok, amiket épp kinyomtál. Inkább menj el bőrgyógyászhoz, ha még nem tetted meg.
2019. jan. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!