Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen fajta ez a táska?

Milyen fajta ez a táska?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen táskát szeretnék venni Budapesten az LV boltban. Milyen fajta? LV Speedy?

Amúgy szerinted jól néz ki?

2010. szept. 29. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:
fújj ez az uzsonnástáska borzasztó
2010. szept. 29. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
A képen látható táska hamisítvány.
2010. szept. 29. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Pontosan tudom, hogy hamisítvány, de úgy döntöttem veszek egy Louis Vuitton tasit. A képet azért linkeltem, hogy valaki megtudja-e mondani, hogy milyen fajta és amikor megyek fel Budapestre a táskaboltban tudjam, hogy milyet is keresek pontosan.

Eszem ágában sincs ilyen bóvli gagyi táskát venni CSAKIS eredetit.

Ezt a képen az interneten találtam és nagyon megtetszett a formája és a kinézete. Engem mindössze az érdekelne, hogy milyen fajta, hogy speedy 30-as vagy milyen?

Félre értés ne essék.

2010. szept. 29. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy olcso hamisitvany. A kinaiban megtalalhato, egyebkent mar reg kiment a divatbol. Nekem soha nem tetszett, ugy nez ki mint egy gyerektaska.
2010. szept. 29. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, akkor boccs a válaszért (első vagyok), de nem tudom mi lehet a márkája/fajtája! :S
2010. szept. 29. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem Speedy 30 az 100%. Nem tudom melyikhez hasonlít. De a mostani Speedy 30 multicolornak elöl zsebes része is van. Lehet, hogy pont ilyen táskát nem is kapsz az üzletben, mert ugye ez hamisítvány, nem biztos hogy van ilyen kinézetűje az LV-nek. Szerintem menj be az üzletbe és ott nézz körül, az a biztos.
2010. szept. 29. 16:48
 7/10 anonim válasza:
honnan ismeritek fel, hogy ez csak egy hamisítvány?
2010. szept. 29. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:

15:09 vagyok

Azért írtam azt hogy hamis...Mert mivel az, így ilyen tasi nincs eredetiben. Ezt a kínaiak gyártották.

Érted?

2010. szept. 29. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nézz szét az LV honlapján...
2010. szept. 30. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez az igazi. Monogram Multicolore. Latod a kulonbseget? Foleg a csatton. A tieden nincs is csatt.

[link]

2010. szept. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!