Mit vegyek fel szilveszterkor?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és inkább a nőies stílust kedvelem,ami néha sexisebb is!Szilveszterkor(ha minden igaz),akkor házibuliba megyünk a barátommal és nem tudom,hogy mit vegyek fel,milyen legyen a hajam és a sminkem?Szoknya az túlzás lenne?Vállig érő hajam van,valami egyszerűen elkészíthető,de mégis látványos hajra gondoltam,de nincs konkrét ötletem!
Kérlek segítsetek,hogy milyen legyek!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 24. 19:15
1/1 anonim válasza:
Szia!Na,én is 16 éves vagyok és szintén házibuliba megyek a barátommal:Dhát én is először egy kicsit kihívóbbra gondoltam,de lehet hogy azt a többiek nem néznék jó szemmel,szóval inkább maradtam a szexi,de egyszerű mellett.azt javasolnám neked,hogy vegyél fel egy egyszerű farmert és egy topot(ami akár lehet kivágott is:))és ezt nagyon könnyen feltudod dobni ékszerekkel,hiszen bármi megy hozzá.A hajhoz csak annyit mondanék hogy vagy vasald ki,vagy ha jól áll,akkor göndörítsd,de mindenképpen engedd ki:)a smink pedig legyen sötétebb:sötétkék,fekete,lila vagy ami illik a ruhához:) remélem tudtam neked segíteni!pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!