Mit vegyek fel szilveszterkor az olyan pólom alá, ami ilyen bő tipusú, alul szűkebb, és a úgy kell felvenni, hogy az egyik vállam kivan?
gondolom ilyesmid van:
Szerintem nyugodtan vegyél alá egy vékony toppot. Vele egyszínű is jó. Vagy eltérőt, de akkor valami olyan színű kiegészítőt is viselj.
Milyen színű a felsőd?
Én is ilyesmi cipőbe vagyok. az egyik lehetséges felsőm ilyen ami nagyon bő, nekem is félvállas, háromnegyed ujjas,és kék. Szóval én ha azt veszem fel akkor fekete toppot veszek alá,mert én fázós is vagyok, meg vékony anygú is és nem szeretem ha beleng a hideg. :D
Nézdd itt egy kép:
ezen is látszik a topp, nyugi neked is csak annyit fog, szerintem. és teljesen jó.
Na csináltam egy fényképet: Ilyen a póló: Bocsi pizsamában csináltam, ezért a nacit levágtam róla:):
2.hozzászóló vagyok!
Szerintem így is teljesen jó. Sokan hordják így. vagy még annyit tehetsz ha van lila melltartód akkor azt vegyél fel. Vagy ha nincs, akkor kérdezd meg egyik barátnőd, hogy van.-e neki, és kérd el tőle az egyik pántját,és az úgy pont menne a felsőhöz.
Vagy csak van otthon ilyen egyszerű toppod, esetleg anyudnak:
hajráá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!