Hogyan sminkeljek, hogy ne legyen rosszabb az összkép (alapozó)?
A tévéseknek a világosító a titkuk. Ha civilben közelről megnézed, az ő bőrük is pont olyan, mint a tiéd.
Fotón se mindegy hogy déli napfényben, ringlight előtt állsz vagy napnyugta előtt vagy, utóbbi kettő mellett sokkal szebb, egyenletesebb a bőr.
De érdemben is válaszolva, ugyan láthatatlan nem lesz, de egy bb vagy CC krém sokkal szebb hatású, mint egy alapozó. Pláne ha most könnyed, dewy alapozó helyett mattosítót használsz. Érdemes próbálgatni mi válik be.
Mindenekelőtt a megfelelő hidratáló és fényvédő lesz a kulcs. Illetve alapozóból is meg kell találni a neked valót, az kísérletezgetésen kívül nemigen megy máshogy, persze utána olvasni nem árt :) Egy jó kozmetikus pedig még szintén csodákra képes, én havonta járok :)
A tévések meg... pont olyan, mint amikor a vendégeim hozzák a képet a pinterestről, hogy milyen körmöt akarnak. Én meg már azonnal látom, hogy milyen ügyes a megvilágítás, a kéztartás, a háttér, az olajozás a körömágynál. Aztán persze ugyanezeket a trükköket bevetem én is a saját oldalamon, de hát a szépségipar mindig is ilyen volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!