Lányok, van olyan smink, amit egyáltalán nem használtok?
Alapozó, évente max 1-2alkalommal használom ha nagyon begurul a bőröm valami miatt.
Highlighter, van egy mert kaptam de szemhéjra használom csak.
Bronzosító, ennek rajtam nem igazán lenne értelme.
Szemöldökre való festékek.
Először is tisztázzuk: a hajfesték és a körömlakk nem sminkek.
Az említettek közül csak rúzst használok. (Bár régebben évekig lakkoztam a körmeim, és egy ideig a hajam is festve volt.)
Sminkelni nagyon szeretek, mindenféle terméket használok. Viszont alapozót, kontúrt, bronzosítót egyáltalán nem.
A hajamat nem festem, sose volt festve. A kormomon erősített gellakk van, havonta szoktam járni ujracsinalni.
Alapozót csak akkor ha van 1-2 pattanason és azt is csak azokra illetve ha ilyen komplett sminket csinálok, ballagasra, színházba, esküvőre stb.
Bronzositot szintén csak akkor.
A labkormom nincs festve, eleve utalom ha látszik, ezért sose hordok olyan cipőt.
Fenyvedot használok mindig és arra használok pudert hogy ne csillogjon az arcom, szempillaspiralt használok, a szemöldökömet is festem és rúzst is használok. Meg ha olyan kedvem van pirositot is rakok magamra:)
Színes körömlakkot kézen csak időszakosan szoktam, amikor éppen úgy érzem. Egyébként általában csak átlátszó erősítőt használok. Lábakon csak tavasszal-nyáron festem a körmöket.
Sminket egy héten többször is viselek. Van olyan, amikor feldobom egy színes szemhéjfestékkel, rúzzsal, van amikor pedig csak a spirált meg korrektort viszem fel, illetve megigazítom a szemöldököm. Nálam nem is annyira eseménytől, hanem hangulattól függ.
A hajamat általában természetes színében szoktam hagyni. Párszor próbálkoztam színező samponnal, időnként átváltok sötétebb barnára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!