Rúzsból a sötét vagy világos árnyalatokat preferálod?
Figyelt kérdés
Nekem a sötétebb színek jobban állnak mert világos a bőröm, így a világosabb színek szinte elvesznek benne.2022. okt. 8. 12:22
11/11 anonim válasza:
A világosabbakat - nem azt, ami olyan világos, mint a korrektor, hanem az annál egy fokkal sötétebb, természetes natúr színeket... főleg mert szeretem a szememet szemfestékkel is sminkelni és a sötét szemeimhez jól áll a picit sötétebb szemfestés, azzal meg a sötétebb vagy élénkebb rúzs nekem néha túl sok. Sötétebbet is szoktam használni, de abból áttetszőbbeket és fényeseket (nem mattot)... valahogy a tömény sötétebb színek (vagy élénkek) nem állnak jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!