Rúzsból a sötét vagy világos árnyalatokat preferálod?
Sötét.
Nagyon kevesen tudják jól hordani a világos árnyalatokat. A legtöbb embernek eltűnik tőle a szája vagy egy csillogó paca lesz helyette.
Vegyenes. De a kedvenceim a nude főként mattabb árnyalatok. Mivel természetesen vastagabbak az ajakaim, így nekem nem tűnik el tőlük a szám. Ezek mellett ősszel szeretem a barnásabb, lilásabb árnyalatokat. Meg szeretem az örök klasszikus piros rúzst. Imádom a rúzsokat, mindig használom őket ha megyek valahova.
28/N
Az ajkaim erdei színe is kicsit élénkebb, lilásabb annak ellenére, hogy nagyon sápadt vagyok, így egyértelműen a sötétebb árnyalatokra szavazok, mert ezek mutatnak jól rajtam.
Szívesen viselek hideg vörös, fukszia, sötét rózsaszín, de extrémebb, lila, kék, fekete rúzsokat is. A fekete közepére szeretek rámenni egy kevés világosabb vagy metálos árnyalattal, különben olyan hatást kelt, mintha össze lenne nőve a két ajkam. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!