Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rúzsból a sötét vagy világos...

Rúzsból a sötét vagy világos árnyalatokat preferálod?

Figyelt kérdés
Nekem a sötétebb színek jobban állnak mert világos a bőröm, így a világosabb színek szinte elvesznek benne.
2022. okt. 8. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Sötét.

Nagyon kevesen tudják jól hordani a világos árnyalatokat. A legtöbb embernek eltűnik tőle a szája vagy egy csillogó paca lesz helyette.

2022. okt. 8. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Vegyenes. De a kedvenceim a nude főként mattabb árnyalatok. Mivel természetesen vastagabbak az ajakaim, így nekem nem tűnik el tőlük a szám. Ezek mellett ősszel szeretem a barnásabb, lilásabb árnyalatokat. Meg szeretem az örök klasszikus piros rúzst. Imádom a rúzsokat, mindig használom őket ha megyek valahova.

28/N

2022. okt. 8. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan színeket hordok, amik passzolnak az ajkam természetes színéhez vagyis se nem túl sötét, se nem túl világos.
2022. okt. 8. 13:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ajkaim erdei színe is kicsit élénkebb, lilásabb annak ellenére, hogy nagyon sápadt vagyok, így egyértelműen a sötétebb árnyalatokra szavazok, mert ezek mutatnak jól rajtam.

Szívesen viselek hideg vörös, fukszia, sötét rózsaszín, de extrémebb, lila, kék, fekete rúzsokat is. A fekete közepére szeretek rámenni egy kevés világosabb vagy metálos árnyalattal, különben olyan hatást kelt, mintha össze lenne nőve a két ajkam. 😅

2022. okt. 8. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A sötétebbeket, jobban állnak a világos bőrömhöz.
2022. okt. 8. 15:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A világos sárgábbnak mutatja a fogakat, mint amilyenek valójában. Szóval csak ha hófehér fogaid vannak, akkor használj világosat.
2022. okt. 8. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a nude színeket preferálom. 6-os nekem elég szép fogaim vannak, viszont én pont az ellenkezőjét vettem észre nekem a sötét rúzsok sárgítják. Illetve nekem egyáltalán nem állnak jól a sötét rúzsok.
2022. okt. 8. 20:26
 8/11 Metionin ***** válasza:
100%
Sötéteket, szintén fehér bőrrel.
2022. okt. 8. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sötét.
2022. okt. 9. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Világos, mert az is illénken áll rajtam, de néha néha sötét is használok
2022. okt. 12. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!