Muszempilla építés után miért ég a szemem?
Figyelt kérdés
1 éve van már nekem és sose volt vele semmi gond, de a pillasom elkoltozott, máshoz mentem. A végeredmény nagyon szép, de ég és konnyezik azóta a szemem (tegnap lett felrakva) nem dagad, viszont a szemem alatt piros karikák vannak, de az sem ödémás, szerintem a konnyezes miatt piros a szemem. Lehet esetleg rosszul felhelyezett alátét miatt vagy az, hogy még nem száradt meg teljesen a ragasztó és a gőze irritálja a szemem? Nem tudom, hogy leszedessem-e mert nem allergianak tűnik. Nem viszket, nem dagad, de azért kellemetlen, nem folyik a könnyem, de azért a konnyezestol piros a szemem... Az alátét a szemem két sarkát is megsertette, mindkettő piro, pedig ott nem éreztem hogy kellemetlen lenne, de ahogy lehuzta, egyből.. Legközelebb másik pillashoz megyek mert az előzőnel sose volt semmi gondom2022. szept. 20. 15:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!