Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jó taktika a pillázni vágyó...

Jó taktika a pillázni vágyó vendégek csalogatásához ez?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, így nem dolgozok drágán. Egy alap 1D szett 5000 ft. Viszont nemigen jelentkeznek vendégek ezért arra gondoltam, hogy egy két embernek küldök egy modell felkérést. Megkérem hogy legyen a modellem, megcsinálom a szettjét ingyen, cserébe lefotózhatom és felrakom az internetre a munkám. Ha tetszik neki a pilla amit építettem onnantól kezdve csak a töltés árát kell fizetnie. Vagy ha kipotyog a szett, akkor az új szett árát.

Szerintetek jó taktika ez?

Vagy ti hogy csalogatnátok vendégeket magatokhoz?

2022. jún. 11. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Esetleg csinálni csomagokat kollégákkal? Pl köröm+pilla, szemöldök gyanta+pilla
2022. jún. 11. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Direkt felkérni embereket nem csinálnám. Írd ki, hogy modellt keresel és ingyen megcsinálod neki blabla. Csináld meg a barátnőidnek, ismerőseidnek és tegyél fel képeket instára, facebook oldalra. Egy ismerősöm azt csinálta, hogy facebook csoportot csinált és berakta az összes női ismerősét és oda rakta a képeket meg írta az árakat, akciókat.
2022. jún. 11. 13:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én is csak barátnőmnek, családtagnak ajánlanám fel ezt a modellkedést, mert nem akarom hogy "elértéktelenedjen" a munkám
2022. jún. 11. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

csinàlj face oldalt

és tedd ki oda amiket csináltàl

árlista szerintem ugy atlathatobb ha egy laminalt lapon fel van sorolva h mi mennyibe kerul

2022. jún. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!