Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért lett divat a szinte...

Miért lett divat a szinte ijesztő szemöldök ?

Figyelt kérdés

Egyre több nőt látok (nagyon) feketére tetovált

szemöldökkel aminek a belső (általában szélesebb)

része szögletes. Főleg ha a haj világosabb

különösen feltűnő. Különböző korokban a szemöldök

divat is változott de ez szerintem nagyon nem szép.

2022. aug. 25. 22:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Rájöttem ahogy itt elkezdtünk levelezgetni: az elrettentő példákból látok egyre többet és amikor tényleg egy igényes munka van és szögletes akkor is az jut eszembe.
2022. aug. 26. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert a sok rossz példa megragadt a tudatodban, és rögtön azokra asszociálsz akaratlanul is.
2022. aug. 26. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazából tényleg Cara miatt kezdett visszajönni a divatba a vastag szemöldök a vékony csíkok után. Csak mint sok dolog a divatban, aztán ez is átesett a ló túloldalára (szerintem). És kialakult ez a vastag, kocka szemöldök trend. Nekem a linkelt sem tetszik, persze, látom, hogy vannak rosszabbak is, de alapvetően az én ízlésésemnek az is teljesen természetellenes és túlzó. Szóval ez már tényleg csak ízlés dolga.
2022. aug. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!