Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért lett divat a szinte...

Miért lett divat a szinte ijesztő szemöldök ?

Figyelt kérdés

Egyre több nőt látok (nagyon) feketére tetovált

szemöldökkel aminek a belső (általában szélesebb)

része szögletes. Főleg ha a haj világosabb

különösen feltűnő. Különböző korokban a szemöldök

divat is változott de ez szerintem nagyon nem szép.

2022. aug. 25. 22:19
A kérdező szavazást indított:
Nekem tetszik
Nekem nem tetszik
24 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek telik normális tetoválásra, és ezt teljesen komolyan mondom. Az ilyen hölgyek többsége egyszerűen végtelenül igénytelen, és minősíthetetlen sminktetoválókkal készítteti a szemöldökét.
2022. aug. 25. 23:55
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Cara Delevingne óta divat szerintem, de nekem is túl erősnek tűnik az ilyen. Világosabban/vékonyabban szebb.
2022. aug. 26. 07:38
 3/13 A kérdező kommentje:
#2-es ennek a modellnek nem olyan, mint amire gondolok.
2022. aug. 26. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az #1 vagyok...

Azt még hozzátenném — a pontos szakmai hátterét nem ismerem — hogy vannak olyan sminktetoválási módszerek, amelyeknél az azonnali végeredmény szándékosan és megkerülhetetlenül lesz borzalmas. Egy ijesztő, rikítóan fekete, erős komtúr lesz a azemöldök, ami valóban ördögi külsőt kölcsönöz sajnos a hölgynek.

Ez a rész azonban két héten belül le fog kopni, alatta pedig megszilárdul ugyanaz a forma, természetesebb hatású, halványabb színnel. Így egyes esetekben ez csak átmenetk, és friss készítést jelez.

Másoknak meg, mint ahogy mondtam, szándékosan, "gyárilag" lesz ilyen, mert vagy nem ért hozzá az adott (smink)tetováló, vagy egyszerűen ilyet tud csak produkálni.

2022. aug. 26. 15:39
 5/13 A kérdező kommentje:

#1-#4 Köszönöm a választ, de ha halványul is

az eredeti forma megmarad. A természetes szemöldök

a belső részen is "rádiuszos" amire gondolok az

meg szögletes.#2-es által említett hölgyé nem olyan.

2022. aug. 26. 15:54
 6/13 A kérdező kommentje:

Ez pont egy igényesebb példa de a szögletesség miatt

ez sem tetszik.

[link]

2022. aug. 26. 15:57
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

"Miért lett divat a szinte ijesztő szemöldök ?"

én azt sem értem, úgy alapból a tetovált szemöldök miért lett divat

de hát nem lehet mindent érteni, főleg nem a divat területén, ahol a legritkább esetben észszerűek a történések

2022. aug. 26. 15:58
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Ez már az "ízlések és pofonok" kategóriáját érinti... Számomra például pont az az esztétikusabb, ha határozottan, de nem túl élesen zárt, "szögletes" kiindulópontja van.

A linkelt képen "tökéletes" minőségű szemöldök látható. A véleményed alapján olyan példára számítottam, mint amilyen a Blaha Lujza térre kitelepülő etnikum hölgytagjai viselnek magukon...

2022. aug. 26. 16:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen olyanra gondoltam. Csak megpróbáltam egy viszonylag diszkrétebb példát találni.
2022. aug. 26. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
De ez meg annyira diszkrét, hogy nem tudom, mi a baj vele. A képen látható szerintem gyönyörű. Ugyanennek a formának az igénytelen, olcsó megoldása az a borzalom, ami azokon a hölgyeken látható, akiket a kérdés ihletett. Más a minőség, más a megvalósítás.
2022. aug. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!