Megfogja a parfüm a ruhámat, mit tegyek?
Vettem egy viszonylag drága parfümöt, imádom az illatát, viszont a bőröm nem bírja, ezért ruhára kell fújnom. Alapból rózsaszín a parfüm, csillámokkal, eddig azt hittem hogy a csillámok miatt lett sárgás a pólóm. Valamennyire kiszedtem a csillámokat belőle, de azóta is, pár óra múlva sárgás foltot hagy.
Bármilyen ötletet elfogadok arra, hogy hogyan tudnám kiszedni a foltot, vagy pedig azt, ha tudod hogy mitől van ez a sárgulás.
A válaszokat előre is köszönöm:)
Parfüm csere.
De ha az illatát szeretnéd érezni: vannak illóolajos medálok, annak pamacsára fújd.
Hát hű, azért annyira mégse lehet ez jó minőségű. A parfümöket általában alkoholba vagy olajba rakják, mármint az a vivőanyaga, és növényi kivonatokat tartalmazhat. Ez a parfüm alkohol alapú, liláspiros és lila festékanyagot tartalmaz az összetevő lista szerint, de eleve rossz jel, hogy már a bőröd se bírja, az meg hogy nyomot is hagy, eléggé red flag. Biztos hogy eredetit vettél? Mert azért mondjuk egy Notinon akadnak hamisítványok...
Nekem is a parfümpamacs, esetleg lávakő karkötő, vagy a hajadra fújás jut eszembe mint megoldás a használatr,a d elehet nem eröltetném...
Douglasban vettem, szóval valószínűleg eredeti.
A hajamra meg nem akarom fújni, mert akkor meg a fejbőrömet irritálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!