Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kaptam nagymamamtol egy mereg...

Kaptam nagymamamtol egy mereg draga parfumot de nem tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Miutan megkaptam mondta a mamam hogy ha osszegyulik ra penze akkor vesz egyet maganak is.

Sajnos nekem egyaltalan nem tetszik. Eladni nem szeretnem.

Mennyire lenne bunkosag ha diszkreten megmondanam hogy nem tetszii es vissza adnam neki mert neki viszont nagyon tetszik? Ne keljen vegyen maganak meg egyet.

Az a baj hogx ez egy tipikus korosztaly fuggo parfum es elajandekozni se tudnam barataimnak mert egyszeruen nem illik a korosztalyomnak.

2022. aug. 9. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Nyugodtan add el, főleg ha méregdrága. Szerintem egy normális ajándék arra való, hogy örömet okozzon, és a pénzen majd veszel mást, ami örömet okoz neked.
2022. aug. 9. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele őszintén.
2022. aug. 10. 17:07
 3/3 anonim válasza:
54%
Elmondhatod neki nyugodtan
2022. aug. 10. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!