Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz, ha valaki 25 évesen nem...

Gáz, ha valaki 25 évesen nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen a háta mögött megszólják a fiatal 25 éves kolleganőmet.
2022. jún. 3. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én 27 éves vagyok, szökőévente van rajtam smink. Nem szóltak be még miatta. De nem is érdekelne, ha esetleg kibeszélnének ezért.
2022. jún. 3. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nehéz elképzelni.
2022. jún. 3. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy néz ki, ahogy akar. Véleménye lehet a többieknek, beleszólásuk nem.

De az emberi faj már csak ilyen. Ha szénné lenne varrva, vagy egészen férfiasan ki lenne gyúrva, valaki akkor is megszólná.

2022. jún. 3. 12:44
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én az ilyet emberszàmba sem veszem!
2022. jún. 3. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
nem gáz, söt ritka az ilyen nő ! ám vannak olyan események, esetleg munkahelyi megjelenések, amikor az adott program megköveteli a szebb, igényesebb kinézetet és ilyenkor, ha mást nem is, legalább a bőrhibákat jó eltüntetni sminkkel. Ha ő smink nélkül is jól érzi magát az nagyszerű, vannak nők(köztük én is) akik már nem nagyon lépnek utcára sminkelés nélkül. Szerintem ez egyéni komfort kérdése, ám manapság sokan úgy gondolják, hogy az általános higiénia és ápoltság mellett a sminkelés is kötelező a nőknek, nyilván szebb mindenki kisminkelve, de sminkelje magát az aki jól/jobban érzi magát tőle ! Ha ő nem, hát nem.
2022. jún. 3. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha smink nelkul is vallalhato a feje, nem gaz, bar 25 evesen azert mar ketlem...
2022. jún. 3. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy gáz épp ellenkezőleg! Azok viszont gázok akik ezért kibeszélik, nyilván irigykednek, örülnének ha fel mernék így vállalni Önmagukat főleg ha még szép is a 25 éves, akkor 1000%, hogy ez az oka.
2022. jún. 3. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!