Hogy kellene úgy sminkelni,hogy ha valakihez hozzáér az arcom, akkor ne fogjon az alapozó pl.?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsa kérdés, de már többször megesett velem, hogy a páromat, amikor megölelem mondjuk, meglátszik szegény pólóján az alapozó nyoma. Nem szoktam pedig sokat rakni, púdert is használok. Esküvőkön pl. hogy hogy nem latszik meg az öltönyökön a menyasszony sminkje? Persze ott sok esetben profi sminket használnak, hogy lehetne ezt elérni, hogy ne fogjon?2022. jún. 1. 15:16
11/14 anonim válasza:
Nekem a matt alapozó ilyen. Nem vastagon kenem fel, és nem hagy nyomot. Ugyanúgy a matt rúzs is ilyen.
12/14 anonim válasza:
Chanel alapozö, is fog ha anyaghoz ér, minden alapozó ugyanugy fog hiába 10x drágább mint a Catrice.
13/14 anonim válasza:
Mindenképpen fog, úgy ölelgesd, hogy nem temeted bele az arcod a ruhájába. Az csak a filmeken van, hogy nem lesz foltos a ruha.
14/14 A kérdező kommentje:
Egyrészt nem egy kis tini vagyok, aki most próbálgatja nyitogatni szárnyait a sminkelés terén. Másrészt nem drogériás termékeket használok, hanem azért minőségibb sminket, legalábbis alapozóból biztosan. Mielőtt bárki bármit válaszol egy egyszerű kérdésre, ráadásul akár férfiként, aki nem hiszem hogy annyira ért hozzá (hacsak nem sminkes, vagy ő is nem sminkel, mert a mai világban bármi lehet persze), akkor minek kell leszólni a másikat. Amint írtam is egyáltalán nem használok sok sminket, van, hogy alapozót se rakok, nem úgy nézek ki, mint akit leöntöttek egy bödön alapozóval, vagy mint akik tényleg kissé félre nyúlnak a smink terén. Nem tudom miért kell egyből ezt gondolni. Egy kérdést kérdeztem, hozzáfordulva azokhoz, akik értenek hozzá vagy már tapasztalták ezt, mert szerintem gyakori probléma lehet és tudnak tanácsot adni. A sminkfixáló sprayt majd lehet, hogy kipróbálom (bár használtam már, de nem igen jött be), de azt a tanácsot köszönöm!
2022. jún. 3. 08:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!