Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 1 hete van műkörmöm. Miért...

1 hete van műkörmöm. Miért lehet az h büdös ha körmöm alá ha szagolok? :O

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
sztem vmi jó kis köröm gombát össze szedtél...de az para...grat a körmösödnek....
2010. szept. 17. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem gombás fertőzés....rosszul lett feltéve,levegős maradhatott.....
2010. szept. 17. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:

és most mit csináljak?:S leszedessem?

am ez a terhesség dolgot csak hülyeségből mondtad, vagy tényleg van ilyen?:O

2010. szept. 17. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nincs ilyen nyugii már :) menj el a körmösödhöz szedesd le, és mond meg neki hogy dugja fel magának...utána menj el egy patikába ls vegyél köröm gombára vmi cuccost...
2010. szept. 17. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát az tuti körömgomba... egyik barátnőmnek is büdös volt alatta, aztán leszedette és látta a saját körme alatt a zöldes/sárgás gombát :S Megmutatta nekem és hát mit ne mondjak... eléggé undorító látvány volt :S Irány a patika :S
2010. szept. 17. 19:12
 6/8 A kérdező kommentje:
:( köszi a válaszokat..
2010. szept. 17. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Szia! nekem nincs műkörmöm,viszont szép hosszúakat növesztettem,és nem attól büdös mert gombás,hanem mert alámegy sok szennyeződés pl:étel,kosz.

Mossad meg alatta körömkefével.Szerintem utána megszűnik a probléma.

2010. szept. 17. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem föltétlen körömgomba! Nekem is volt műkörmöm, le volt fújva körömgomba elleni szerrel, és én is mikor beszagoltam alá, akkor büdös volt...a kosz miatt..."mosd ki" jól:)
2010. szept. 24. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!