Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz ha alapozót használok?

Gáz ha alapozót használok?

Figyelt kérdés
16 vagyok, fiú! Szeplős az arcom, az lenne a kérdésem hogy gáz-e ha alapozót használok azért, hogy ne látszódjon ?
2008. dec. 18. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes lenne ha azt használnál, de vannak szeplőhalványító krémek, azok jók szoktak lenni. de van olyan sajna amikor alapozón keresztül is látszanak.Hidd el, a szeplő nem gáz.Képzeld az én volt barátom egy szeplős lánnyal jött össze, mert azt mondta hogy a szeplők lehetnek szexepilek.Ezek után engem se zavarna ha szeplős lennék.Ne aggodj fiatalj vagy biztos így is jól nézhetsz ki.
2008. dec. 18. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ne már!!!A szeplők annyira ARANYOSAK!!! ne takard el!!!:)
2008. dec. 18. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
tök felesleges.pasiknál a kisugárzás sokkal fontosabb.
2008. dec. 18. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Hat igen, az alapozo gazabb a szeploknel egy fiunal. Inkabb legyel apolt, oltozz jol, es csinaltass egy kiraly frizurat, es mosolyogj! Igy leszel a leghelyesebb!
2008. dec. 18. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

Hát én nem tudom, szerintem egyáltalán nem gáz. Legtöbb haverom állandóan alapozózza az egész arcát. És nagy részük hetero.

Szerintem nem gáz, használj nyugodtan, a bőrödhöz illő árnyalatot. Kend fel a kezedre és menj ki a természetes fénynél is nézd meg, és azután vedd csak meg. De ha úgyvan kenhetsz egy kicsit az üzletben a szeplőkre, hogy meglásd milyen a fedése. Vannak ott nagy tükrök meg minden. Ha alapozó nem válik be, akkor korrektor. Az olyan általában, mint egy rúzs csak púderszínű :) De mindkettőt szépen dolgozd el, értem úgy, hogy ne az legyen hogy egy foltban bekened ahol szeplők vannak a többi részen pedig tök más az arcod színe. Ha nem is alapozózod le az egész arcod, simítsd el a széleket, dolgozd össze a részeket.

2008. dec. 18. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

Miért lenne gáz?

Az én barátaim, sőt osztálytársak közül is sok fiú van, aki alapozza az arcát. Egyáltalán nem gáz! Szerintem szebb is, mivel sokkal ápoltabb tőle az arcod és nem lesz rücskös, durva tapintású. Sok esetben egységes színt, karaktert ad az arcodnak. Ha + sminkelni akarsz, akkor az alapozó alap dolog és arra kened majd rá a szemhéjfestéket, a pirosítót és én sokszor még az ajkamra is teszek, mivel jobban megtapad a rúzs rajta. Sokkal tartósabb.

2008. dec. 19. 08:32
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Ne menjünk már át "metroszexuálisba". Igenis gáz. Egy ffi ne fesse az egész arcát, se a szemét, mint sok zenésznél látni. Az nem baj ha kijön egy patanásod és lekorrektorozod. De az egész arcodat? Ilyen idős korban a lányoknak se kéne, mert nem egészséges a bőrnek. Nem maradi vagyok, sőt! De egy férfi férfias legyen és ne babarcú kislány. 20L
2008. dec. 19. 11:15
 8/10 anonim válasza:
70%

szerintem is gáz. ha rax alapozót a pofidra meg fog látszani meg ha azt hiszed hogy nem akkor is látni lehet.

fogadd el magad . különben is ha nappal eltakarod alapozóval , es masnap reggel felkel a csaj melleted azt hiszi rossz helyen fexik .

amugy meg szerintem is tök cukik a szeplők. akinek meg nem tetszik, igy jartal

izlések es pofonok :)

16L

2008. dec. 19. 11:40
 9/10 anonim válasza:
92%
Szerintem irtó édes, mikor egy fiú szeplős! Legalábbis nekem bejön!
2008. dec. 19. 14:44
 10/10 anonim válasza:
neeeeeeeeeeee a szeplős fiúk olyan cukik ^^ :D
2011. júl. 7. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!