Gáz ha alapozót használok?
Hát én nem tudom, szerintem egyáltalán nem gáz. Legtöbb haverom állandóan alapozózza az egész arcát. És nagy részük hetero.
Szerintem nem gáz, használj nyugodtan, a bőrödhöz illő árnyalatot. Kend fel a kezedre és menj ki a természetes fénynél is nézd meg, és azután vedd csak meg. De ha úgyvan kenhetsz egy kicsit az üzletben a szeplőkre, hogy meglásd milyen a fedése. Vannak ott nagy tükrök meg minden. Ha alapozó nem válik be, akkor korrektor. Az olyan általában, mint egy rúzs csak púderszínű :) De mindkettőt szépen dolgozd el, értem úgy, hogy ne az legyen hogy egy foltban bekened ahol szeplők vannak a többi részen pedig tök más az arcod színe. Ha nem is alapozózod le az egész arcod, simítsd el a széleket, dolgozd össze a részeket.
Miért lenne gáz?
Az én barátaim, sőt osztálytársak közül is sok fiú van, aki alapozza az arcát. Egyáltalán nem gáz! Szerintem szebb is, mivel sokkal ápoltabb tőle az arcod és nem lesz rücskös, durva tapintású. Sok esetben egységes színt, karaktert ad az arcodnak. Ha + sminkelni akarsz, akkor az alapozó alap dolog és arra kened majd rá a szemhéjfestéket, a pirosítót és én sokszor még az ajkamra is teszek, mivel jobban megtapad a rúzs rajta. Sokkal tartósabb.
szerintem is gáz. ha rax alapozót a pofidra meg fog látszani meg ha azt hiszed hogy nem akkor is látni lehet.
fogadd el magad . különben is ha nappal eltakarod alapozóval , es masnap reggel felkel a csaj melleted azt hiszi rossz helyen fexik .
amugy meg szerintem is tök cukik a szeplők. akinek meg nem tetszik, igy jartal
izlések es pofonok :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!