Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a tartós...

Mi a véleményetek a tartós szempilla festésről?

Figyelt kérdés
Alapvetően spirált használok és hosszú szempilláim vannak csak az a baj, hogy szőkék. Tehát arra gondoltam, hogy nyáron lehetne ilyen tartós festésem. A kérdésem, hogy az nem károsítja a szempillát? Meddig marad fent? Látványos, olyan mint egy szempilla spirál?
2022. máj. 1. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak szempilla liftinggel ér valamit, anélkül nem észrevehető, de alapból nincsenek hosszú pilláim. Azért olyan hatása nem lesz, mint egy spirálnak, mert az mindig kicsit vastagít is, és megemel, amellett hogy színez.

3-4 hétig tartott nekem. Nem vettem észre, hogy károsítaná.

2022. máj. 1. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem nagy szám, anyukám rendszeresen szokta és néha nekem is. Az alsó pillák kicsit jobban látszanak, de ennyi. Mindig spirálozok rá, anyum is.

Liftingel együtt egész jó.

2022. máj. 1. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én rendszeresen festetem, mert nekem is elég szőkék, különösen a töve. Én meg vagyok vele elégedve, mert az én esetemben tényleg látványos az eredmény. Nekem 2-3 hétig tart kb, és kozmetikus csinálja. Én nem tapasztaltam, hogy ártalmas lenne. Amikor felkenik, inkább az kellemetlen, mivel nekem mindig csípi a szemem.

2022. máj. 6. 13:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!🥰
2022. máj. 6. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!