Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a gyűrű tényleg aranyból...

Ez a gyűrű tényleg aranyból van? Infó és kép a leírásban

Figyelt kérdés

Anyámtól kaptam a gyűrűt. Eléggé régi, már 20 éves és vietnámban vette anyám. A belsejébe 2 szó van beleírva, az egyiket egyáltalán nem tudom kiolvasni, és a másikat se igazán (asszem az van bele írva hogy 18 vagy 12, és rögtön azután egy betű áll). Még azt is jó lenne megállapítani hogy a közepén milyen kő van, mert arról se tudok semmit.

[link]

[link]

[link] (itt lehet az egyik írást látni)

[link]

[link] (itt jobban látszik a kő)

2022. ápr. 21. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet a képeket megnézni,
2022. ápr. 21. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam lehet.

De ennyiböl senki nem tudja megállapítani, vidd el egy ékszerészhez, ö meg tudja vizsgálni.

2022. ápr. 21. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A fémjelet kellett volna közelről fotózni.
2022. ápr. 21. 14:22
 4/7 anonim válasza:
Ékszerész megmondja.
2022. ápr. 21. 14:39
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 ha ennél közelebb fotóztam volna, nem látszott volna tisztán a jel. tudom hogy nagyon kicsi de ha letöltöd a képet és ránagyítasz sztem látható a jel
2022. ápr. 21. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon nem lehet nagyítani, így meg nem látszik!
2022. ápr. 21. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Biztosan ékszerész tudná megmondani. De arany lehet mert az aranyozott már elkopott volna 20 év alatt. A kő meg rubin lehet, amit vietnámban is banyásznak. Állítólag fénynél is lehet látni ha hamis. De amúgy ha valaki eljut vietnámig akkor már nem fog hamis követ és/vagy gyűrűt venni.

Meg kellene tisztítani hogy visszanyerje az eredeti fényét. Lehet kapni erre való tisztító kendőt ekszerboktokban. Ott meg is kerdezheted higy miből van vagy hogy egyaltalán mennyibe kerül hogy megnézzék.

2022. ápr. 24. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!