Lányok, ti milyen ékszereket hordtok?
Csak ezt a 3 nyakláncot hordom.
A jobb karom tele van fonálból fonott karkötőkkel, nagy részüket barátnőm készítette nekem. Van egy yin-yangos nyakláncom, ilyen balatoni ajándékboltból való, enyém a yines része, legjobb barátnőmnél van a másik fele.
A bal kezemen pedig van egy gyűrű és egy karkötő, amit egy lánc köt össze egymással:
kepkuldes.com/image/LZ9h92
Egyszerű, díszítés nélküli, kisméretű titánium karikafülbevaló
Karóra
+ van egy kétrészes láncos kitűzőm amit a nyakamban elöl szoktam hordani, kicsit úgy néz ki mint egy nyaklánc, csak nem akad bele a hajamba hátul (emiatt gyűlölök nyakláncot hordani)
A fülbevalót és a karórát minden nap hordom, a kitűzőt csak néha.
Az összes fülbevalóm lógós, kicsit hosszúkásabb, nem túl széles. Ehhez ragaszkodom, mert szerintem csak ez áll jól nekem.
Ilyen fülbevalókból van biztosítótűt, több álomfogót formázó, több kereszt, gyöngyös, láncos, holdas, csillagos, viktoriánus mintákat ábrázoló.
Nyakláncból leggyakrabban chokert viselek. Ebből is vannak egyszerűbb, illetve elég extra viktoriánus verziók. Az egyszerűbbekhez gyakran vékony, medálos vagy vastag láncokat is viselek rétegezve, egyszerre többet.
Sok Alchemy Gothic nyakékem van, amiket nagy becsben tartok.
Gyűrűket és karkötőket ritkábban viselek, ezekből is az elegáns, vagy punkos, darkos darabokat szeretem.
Egy karórám sincs, mert idegesít, hogy hallom a ketyegését. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!