Lányok, ti milyen ékszereket hordtok?
De cukin lepontoztak :D Pedig a kérdésre válaszoltam.
3 karkötőt hordok nagyon gyakran:
-vörös korall-szögletesre faragott márván-fém
-vörös korall-márványgyöngyök-fém
-aquamarin-üveg-fém
Ezen kívül kaptam néhányat, amit akkor hordok, ha kiöltözöm valahová, de amúgy olyan semmilyenek
Vannak nyakláncaim, ebből a többség ezüst.
-Az egyik pici életfás, amit mamámtól kaptam 18. szülinapomra, hogy "miután nem lesz, emlékezzek rá"-ezt sajnos mindig elhagyom egy időre, aztán csak-csak előkerül mégis.
-Van egy sátánista maszkulinitás szimbólum (lefelé álló 5 ágú csillag, körben)-ezt úgy örököltem
-Szuvenír nyakláncok:ezeket ritkán veszem fel
Hordok néha hajpántot, ez műanyag, arany színű és kis kagylók vannak rajta
Van egy szivárványos arany nyakláncom, amit azért vettem, hogy 1.-passzoljon a gólyabálas ruhámhoz 2.-ha már ruhában vagyok és magassarkúban, legyen valami ami kifejezi, hogy a nőkhöz (is) vonzódom. Ezt akkor hordom, ha nagy a ruhám kivágása/nagyon nőmániásnak érzem magam, esetleg, ha kerülni akarom a "miért nincs barátod?" kérdéseket
A fülbevalókat szeretem, de legtöbbször begyulladok tőlük, így olyan 3-4 havonta próbálkozom
Ja, meg vannak hajgumijaim amiket karkötőkként hordok, mert kicsit különlegesebbek. Sima feketét is szoktam a csuklómon hordani, ha épp nem érzem magam elég nőiesnek a karkötőkhöz és egyéb ékszerekhez, de valami nekem kell oda a komfort érzethez, hogy tudjam birizgálni, ha zavarban vagyok, kínosan érzem magam, vagy unatkozom
Röviden:
karkötőt és vagy annak pótlékát hordok mindig, ha elmegyek itthonról (gyakran itthonra is), nyakláncot vendégségbe/buliba/találkára szoktam felvenni. A többi ékszer meg random, hogy mikor.
Amelyek 0-24-ben vannak:
Fülbevalóim és egy snake nyaklánc, nyelv piercing.
Ha ellépek itthonról: karóra vagy/és 2 kedveltebb vékony karkötőm.
Alapon nem hordom alkotás, tevékenységek mellett kézen ékszereket, mert kifejezetten irritálni tudnak.
Ironikus: amikor az ékszerész ékszert készít és zavarja az ékszer XD
Precíz szakma.
Egyszerű, elegáns és letisztult ezüst színű ékszereket hordok.
Bizonyos fémekre érzékeny vagyok, kivéve az arany, ezüst és orvosi fémek.
(De pl édesanyám minden fémre, az orvosi fémekre is.)
Ez azt jelenti, hogy se övcsat, se szegecs hátsó része pl gatyák díszítésénél nem jöhet szóba. Vagy pl a melltartó pántok rém kiegészítői, hiába festett/lakkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!