Hogyan sminkeljem ki magamat a mai iskolai karácsonyi buliba? (15vok)
Figyelt kérdés
nagyon sürgős, kérlek segítsetek! már vettem szempillaspirált és szájfényt, esetleg jó lenne még egy kis szemhéjtus is? a kenhető vagy a por szemhéjpúder a jó? a körmömet milyenre lakkozzam ki? előre is köszi a segítségeteket! Gábor2008. dec. 18. 07:45
1/8 anonim válasza:
szia! max. világos szemhéjpúder és nem túl feltünő szájfényt ajánlok, egy kis spirál is belefér fiúknak
2/8 anonim válasza:
Minek a smink? Jelmezbál vagy mi?
3/8 anonim válasza:
Gábor ne tegyen fel sminket. minek?
4/8 anonim válasza:
..hm..fogós kérdés... sztem a szájfény jól mutat a fiúkon is! lol a körmödet + fesd be rózsaszínre, az igazán terndi most!
5/8 anonim válasza:
Gábor...
ez vmi vicc??? fordított nap lesz, vagy homár vagy?
ha fordított nap, akkor, dobj fel egy kis rúzst, ha búza vagy, akkor ne menj sehova, hanem lődd fejbe magad.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy kamu kérdés.
Vagy nem tudom, de mostanában tele vagyunk ehhez hasonló kérdésekkel és a legtöbbjéről kiderül, hogy csak valaki szórakozott :s
7/8 A kérdező kommentje:
képzeljétek fordított napot tartottunk, elég beszűkült gondolkodásúak vagytok, rögtön már b*zinak vádoltok meg! de sok hülye van
2008. dec. 19. 08:39
8/8 anonim válasza:
Akkor odaírhattad volna, hogy fordított nap lesz. már ne haragudj :P
am nekem nincs bajom a melegekkel se. :)
De ha azt írod karácsonyi buli az nem egyenlő a fordított napi őrülettel számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!